Batterij opslag

Met batterij opslag wordt schone stroom, van de zon en de wind opgeslagen en levert terug wanneer nodig. Zo gebruik je ook zonnestroom wanneer de zon even niet schijnt. De batterij levert razendsnel stroom op momenten dat de vraag groot is. Dit veroorzaakt piekmomenten en zorgt voor een zware belasting van het energienetwerk. 

Verlaag je de piekbelasting, dan kun je een lagere netaansluiting krijgen, wat veel geld kan besparen. Energiegebruik wordt zo niet alleen goedkoper, maar vooral duurzamer, schoner en onafhankelijk van anonieme energieleveranciers.

 

Batterij opslag

Wij bieden twee types batterij opslagmogelijkheden aan.

 

LG Chem RESU 7H batterij

De omvormer aansluitingen op deze thuisbatterij zijn vereenvoudigd waardoor de installatietijd en installatiekosten lager zijn. Daar bovenop geeft LG Chem de hoogste prioriteit aan veiligheid. Zij gebruiken geavanceerde technologieën voor ESS-producten met een bewezen veiligheid. Daarnaast zijn alle producten volledig gecertificeerd volgens internationale normen.

LG RESU 3.3 kWh 48V

Voorbereid zijn op de toekomst kan met LG RESU 3.3 kWh 48V LG chem batterijen. Deze maken gebruik van moderne Lithium-Ion-batterijen, welke met jouw zonnepanelen worden opgeladen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om in de lente en zomermaanden volledig onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Pas wanneer uw thuisaccu leeg is zal de stroom weer van het energienet worden gehaald. Met de LG chem batterijen ben jij volledig voorbereid op de toekomst.

Benieuwd naar de volledige productinformatie of andere mogelijkheden? Neem contact op en wij leggen graag alle mogelijkheden uit.