Meetdienst die geld oplevert

Bespaar tot 25% op de maandelijkse meetkosten. Vanuit SmartDodos helpen wij ondernemers slimmer omgaan met energieverbruik en de kosten die hierbij komen. Daarom bieden wij een meetdienst aan die tot 25% goedkoper is waardoor ondernemers makkelijk € 1200,- per contractperiode kunnen besparen.

SmartDodos Meetdienst

Weet jij hoeveel je voor de meetdienst van je zakelijke aansluiting betaald? Nee? Grote kans dat dit teveel is…

Sinds 2016 is de markt voor meetdiensten vrijgegeven en is hier extra concurrentie op de markt. Dit is natuurlijk goed nieuws! 

Want jij als ondernemer kan nu gemakkelijk duizenden euro’s besparen met de overstap naar onze meetdienst.

Onafhankelijk

Onze meetdienst is onafhankelijk en valt onder erkende meetbedrijven in Nederland.

Budget bewust

Binnen onze huidige benchmark is de meetdienst die wij aanbieden tot 40% goedkoper dan alternatieven.

gÉÉN INSTALLATIE EN OVERSTAPKOSTEN

Energie die je niet gebruikt, is het goedkoopst. Daarom leveren wij bij alle meetdiensten onze uitgebreide slimme monitoring applicatie om meer en beter inzichten te krijgen in het verbruik.

Direct resultaat en inzicht

Door de combinatie van onze meetdienst oplossing en onze slimme applicatie zal je direct het resultaat inzichtelijk hebben en de besparing op lange termijn ontdekken.

Eenvoudig overstappen

 

Overstappen was nog nooit zo gemakkelijk. We regelen de overstap van A tot Z. Denk daarbij aan het opzeggen van het contract met de huidige leverancier voor de meetdienst en het installeren van de nieuwe apparatuur. Hierbij we garanderen dat er géén onderbreking zal zijn. Het licht blijft gewoon branden dus u kunt geld blijven verdienen! Met andere woorden, makkelijker geld besparen en meer inzicht verkrijgen was nog nooit zo zorgeloos.

Groen_inzicht

Slimme meter

Wij zorgen voor slimme meters die volledig op afstand via onze monitoring uit te lezen zijn. Hiermee voldoet u volledig aan de huidige wetgeving en wet milieubeheer waarbij u een energierapportage moet bijhouden.

Benieuwd naar uw besparing?

Meten is weten! Dat weten wij bij SmartDodos als géén ander. Daarom bieden wij voor zakelijk grootverbuik een meetdienst die naast bewustwording ook kosten bespaart.

Laat hieronder je gegevens achter

En wij nemen zsm contact op