Meetdienst die geld oplevert

Bespaar tot 25% op de maandelijkse meetkosten. Vanuit SmartDodos helpen wij ondernemers slimmer omgaan met energie verbruik en de kosten. Daarom bieden wij een meetdienst die tot 25% goedkoper is en hierdoor makkelijk € 1200,- per contractperiode kan verdienen.

SmartDodos Meetdienst

Weet jij hoeveel je voor de meetdienst van je zakelijke aansluiting betaald? Nee? Grote kans dat je teveel betaald…
Want vanaf 2016 is de markt voor meetdiensten vrij gegeven en is extra concurrentie op de markt. Dat is natuurlijk goed nieuws! Want jij als ondernemer kan nu gemakkelijk duizenden euro’s besparen met de overstap naar onze meetdienst.

Onafhankelijk

Onze meetdienst onafhankelijk en valt onder de erkende meetbedrijven in Nederland.

Budget bewust

Binnen onze huidige benchmark is de meetdienst die wij aanbieden tot 40% goedkoper dan alternatieven.

gÉÉN INSTALLATIE EN OVERSTAPKOSTEN

Energie die je niet verbruikt, is het goedkoopst. Daarom leveren wij bij alle meetdiensten onze uitgebreide slimme monitoring applicatie om te helpen met meer en betere inzichten te verkrijgen.

Direct resultaat en inzicht

Door de combinatie van onze meetdienst oplossing en slimme applicatie zal je direct het resultaat inzichtelijk hebben en de besparing op lange termijn ontdekken.

Eenvoudig overstappen

 

Overstappen was nog nooit zo gemakkelijk. We regelen de overstap van A tot Z. Denk daarbij aan het opzeggen van het contract met de huidige leverancier voor de meetdienst. Het installeren van de nieuwe apparatuur waarbij we garanderen dat er géén onderbreking zal zijn. Het licht blijft gewoon branden! Met andere woorden, het was nog nooit zo makkelijk om geld te besparen en meer inzicht te verkrijgen om bewuster om te gaan met het verbruik. 

Groen_inzicht

Slimme meter

Wij zorgen voor slimme moderne meters die volledig op afstand via onze slimme monitoring zijn uit te lezen. Hiermee voldoen ze volledig aan de huidige wetgeving en wet milieubeheer waarbij u een energie rapportage moet bijhouden.

Benieuwd naar de besparing?

Meten is weten! Dat weten wij bij SmartDodos als géén ander. Daarom bieden wij voor zakelijk grootverbuik een meetdienst die naast bewustwording ook kosten bespaart.

Laat hieronder je gegevens achter

En wij nemen zsm contact op