Ondersteuning in de energietransitie

Bij SmartDodos begrijpen wij dat je enkel de juiste keuzes maakt als je deze kan onderbouwen met de juiste data. Dat is precies waar wij bij ondersteunen in de energie transitie.

Energie_transitie
Groene_stad_beleidsadvies

Data ondersteuning bij Beleidsvraagstukken

SmartDodos ontwikkelt dataoplossingen zoals interactieve kaarten ter ondersteuning van beleidskeuzes en beleidsevaluatie met betrekking tot de energie transitie.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van beeld analyse, energie monitoring, data bronnen van derden en eigen data.

Vragen die wij kunnen beantwoorden

Houden dit soort vraagstukken je bezig? Neem direct vrijblijvend contact op, waarschijnlijk is je oplossing dichterbij dan je denkt.

Brengen energie in kaart

Vanuit een gedegen onderzoek brengen wij in kaart welke mogelijkheden er zijn en hoe haalbaar de beantwoording van het vraagstuk is. Ook kunnen wij vraagstukken grafisch in kaart brengen op basis van onze data en data van derden. 


Deze data helpt ter ondersteuning van communicatie, beleidsevaluatie en –aanpassing

Utrecht zonnepanelen Infographic Algemeen Demo2017
Groenetransitie_onderzoek

Onderzoeksdata & onderzoeken

Met panel leden en in samenwerking met partners zoals GFK & Ipsos brengen wij segment, aankoopgedrag, houding en daadwerkelijk energie gedrag in kaart. Hierbij maken wij gebruik maken van data scientist en samenwerking met onderzoekinstituten om vragen te beantwoorden zoals: 

Onze diensten

Onderzoek

Wij onderzoeken diverse vraagstukken gerelateerd aan de energietransitie. Wat is nodig om de vraag te beantwoorden, welke subvragen zijn relevant, welke data is nodig, welke analyses, etc.

Brengen in kaart

Vanuit een gedegen onderzoek brengen wij in kaart welke mogelijkheden er zijn en hoe haalbaar de beantwoording van het vraagstuk is. Ook kunnen wij vraagstukken grafisch in kaart brengen op basis van onze data en data van derden.

Communicatie

Goede communicatie is vaak de sleutel tot succes. Omdat wij inzicht hebben in de drijfveren van zowel consumenten, bedrijven als overheden, helpen we met de juiste boodschap voor de juiste doelgroep. Leidend tot succesvollere en kosten effectievere communicatie.

Integratie & implementatie

Vanuit een team van specialisten en een zeer uitgebreid partner netwerk ondersteunen wij tot aan de implementatie van het traject. Hierdoor zijn wij een partner van A-Z.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.