Prijsstelling

smartdodos smart meter

Prijzen van onze producten

Slimme meter 

We hebben verschillende mogelijkheden voor het uitlezen van een gewone slimme meter in een normaal huis, zogenoemd Kleinverbruik (KV) de hiervoor is 19 euro per jaar.
Eerst kun je minimaal 2 maanden gratis testen en heb je direct de mogelijkheid om optezeggen als het moment om te betalen komt. Hierbij heb je een enkele login, onbeperkte historie, kosten en temperatuur data.

Voor zakelijke kleinverbruik zijn de kosten 39 euro per gebouw per jaar. Meerdere logins met meerdere rechten zijn dan mogelijk.

Voor zogenaamde Grootverbruik aansluitingen zijn de kosten op aanvraag. Dit hangt oa af van het meetbedrijf die de meter verzorgt.

Real-time

Voor Real-Time zijn de kosten ook op aanvraag. Namelijk afhankelijk van waar en hoe tussenmeters geplaatst moeten worden.

Demand-response

Dit zijn maatwerk projecten waarbij we eerst een analyse doen welke apparatuur voor demand response in aanmerking komt. Vervolgens berekenen we het totaal te behalen voordeel. Op basis van deze bevindingen wordt het project gedefinieerd en een maatwerk prijs gemaakt.