Echt inzicht in energieverbruik!

Wil je weten hoeveel energie (stroom & gas) je daadwerkelijk verbruikt? Wat de piek momenten zijn en waar je op kan besparen? Vergelijken met de buurt of meerdere gebouwen? Géén verassingen meer op de jaarafrekening? Meld nu aan en ervaar zelf ons gebruiksvriendelijke dashboard.

 

De eerste maand op proef uitproberen!

0
Tevreden zakelijke en particuliere klanten besparen op energie door onze inzichten
4.5/5

4,5 van de 5 uit 139 reviews

Gebruiksvriendelijk Dashboard

Één overzichtelijk dashboard met alle inzichten direct uitgelezen vanuit de slimme meter.


Probeer nu één maand op proef

SmartDodos Applicatie

Eenvoudig Ingesteld

Binnen enkele minuten is je account volledig ingesteld om de slimme meter uit te lezen.

Direct inzicht

Alle data uit de slimme meter real-time inzichtelijk via ons gebruiksvriendelijke online dashboard.

Verduurzaam & bespaar

Met het inzicht, voorspellingen en alerts over het verbruik kun je eenvoudig starten met verduurzamen en energie besparen.

SmartDodos voordelen

Leverancier onafhankeijk

Ongeacht bij welke energie leverancier je nu de diensten afneemt. Onze applicatie geeft je altijd real-time inzicht en je behoud de inzichten als je switcht.

Blijf in controle over je uitgaven

Op basis van voorgaande data maken wij een volledig overzicht en kunnen hierdoor de verwachte uitgaven opmaken. Hierdoor kun je slim omgaan met je verbruik en hou je je uitgaven in controlle.

Vergelijk en bespaar

Het begint met een goed inzicht. Als u niet weet hoeveel u verbruikt kunt u geen geld besparen!
– Ontdek uw sluimerverbruik!
– Vergelijk het met de buitentemperatuur

Groene energie, wind energie, zonnen energie

Hoe het werkt

Data vanuit Slimme Meter

Op afstand kan onze applicatie de slimme meter uitlezen en alle data verwerken.

Veilige data opslag

Alle data real-time inzichtelijk via ons gebruiksvriendelijke online dashboard.

Op maat oplossingen

Door het juiste inzicht en alertheid op het verbruik van je energie kun je eenvoudig starten om hier duurzamer mee om te gaan!

Voorkom Verrassingen

SmartDodos geeft aan of uw voorschotbedrag voldoende is en kan voorspellen of je aan het einde jaar moet bijbetalen of geld terug kan ontvangen bij een gelijk blijvend gedrag. Hierdoor weet jij altijd hoe het met je energie budget staat en kom je niet voor verassingen te staan!

Eenvoudig Dasboard

Alle informatie wordt weergeven in een gebruiksvriendelijk dashboard met duidelijke grafieken en wizzards om een volledig beeld te geven van het energie verbruik en eventuele opwekking hiervan. Hiermee ben je in staat om ‘energiesluipers’ te identificeren, gas- en elektriciteitsverbruik te vergelijken met je buurt genoten, je energie-budget te beheren en kun je zien hoeveel geld je deze maand op je energie bespaart.

Volledige controle

Vanaf nu kun jij volledig in controle zijn over het verbruik en productie van elektriciteit in je huis. Via de informatie in de applicatie kun je elke 15 minuten het budget controleren. Om deze informatie te verkrijgen heb je een slimme meter nodig. Heb je deze nog niet? Klik dan hier om te ontdekken hoe je een slimme meter kunt ontvangen. 

Energie besparen

Door het juist uitlezen van de slimme meter gaan de dashboards je helpen om echt inzicht te verkrijgen. Deze data combineren wij met andere gegevens zoals bijvoorbeeld het weer en kunnen wij je helpen het verbruik te voorspellen om zo het verbruik te verlagen. Hierdoor ga je direct besparen op je energie verbruik en kosten.

Onze experts staan klaar

Wil je meer inzichten in je verbruik en advies op maat of specifieke koppelingen maken met onze applicatie die verder gaan dan enkel de slimme meter uitlezen? Onze experts staan klaar om samen met jou naar alle mogelijkheden te kijken en advies op maat te geven.

Vergelijk met de buurt

Wij bieden een wetenschappelijke onderbouwing aan welke gebruikers in staat stelt om hun gas en electriciteitsverbruik te vergelijken met hun huizen in de buurt of met vergelijkbare woningen. Waarbij je privacy altijd gewaarborgd blijft.

Eelco_boers.jpg

Eelco Boers

Wij staan voor een grote energie transitie waarbij we energie moeten besparen. Tevens gaan we meer duurzame energie opwekken. Door slim toepassen van energie monitoring kan het verbruik van energie worden aangepast aan het moment van productie van duurzame energie. Wind en Zon produceeren namelijk energie niet altijd op de tijdstippen dat de normale energie vraag het hoogst is. Het aanpassen van het gebruik wanneer duurzame energie wordt opgewekt begint met inzicht in welk apparaat wat en wanneer verbruikt. Dit leidt tot het slim aan en uit schakelen van apparaten.

Founder SmartDodos

Onze partners & klanten

Gedreven door SmartDodos