Zonnepanelen

Overweegt u zonnepanelen? 

Dan kunnen wij helpen met het evalueren van de mogelijkheden en kunnen wij subsidie mogelijkheden in kaart brengen tot en met het volledig verzorgen van het hele project. Inclusief de begeleiding van een eventuele verzwaring van de meterkast en het verzorgen van de volledige installatie.

 

Wij bieden verschillende merken panelen aan en hebben verschillende inverters die gekozen kunnen worden. 

 

Welke het best bij uw situatie past? Neem daarvoor contact met ons op.

 

Zonnepaneel projecten

Wij faciliteren volledig bij het ontwerp, uitvoer en onderhoud van zonnepaneel projecten.

LONGi Solar

Wat LONGi bijzonder maakt is dat zij de productie van de zonnecellen in eigen hand hebben. Dit in tegenstelling tot veel andere solar fabrikanten die hun cellen inkopen bij andere partijen

LG NeON®

De LG NeON® panelen van LG onderscheiden zich door de toegepaste Cello-technologie. Dankzij deze technologie, die de vermogensopbrengst en de betrouwbaarheid verhoogt, zijn het één van de krachtigste en meest veelzijdige panelen op de markt.

Panasonic

De zonnepanelen van A-merk Panasonic worden geproduceerd met de nieuwste fabricagetechnieken en zijn van absolute topkwaliteit. De toepassing van speciale HIT-zonnecellen resulteert in zonnepanelen met een zeer hoog rendement. Hierdoor is Panasonic uitermate geschikt in situaties met beperkte dakoppervlaktes.